Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

Horoskopas 2007 metams

Vėžys

Na, ką gi, regis, Vėžiams pagaliau atėjo pats laikas smagiai paišlaidauti. Pirkiniai, kuriuos įsigysite sausio mėnesį, taps talismanu visiems 2007-iesiems. Pavyzdžiui, jei dabar statote namą ir beliko sutvarkyti tik interjero detales, tai pastelinės spalvos šviestuvai, senoviškai dekoruoti veidrodžiai Jūsų erdvę nepaprastai gaiviai paįvairins. Tiesa, namuose projektuodami veidrodžių, šviestuvų ir kitų brangių jums detalių vietą nepamirškite pasekti Feng Šui harmoningo dekoravimo taisyklėmis.

Maždaug balandžio 16 – gegužės 16 dienomis ypač šeimyniškos prigimties Vėžius gali užplūsti didelė tingėjimo banga. Nieko baisaus! Leiskit sau pažaisti poilsio akimirkomis, klausykit savo mėgstamų radijo stočių, brangesnis (virš 20Lt vertės) vynas stimuliuos Jūsų savijautą ypatingai gerai. Vakarais nepamirškite deginti baltos spalvos žvakių, tik atminkite: tai turi būti neporinis jų skaičius, kitaip laimė nuo Jūsų gali ir nusisukti.

Verslu (ypač tarptautiniu) užsiimantys Vėžiai savo laimę atras labiau rudens metu, tiems, kurie gimė pačioje ženklo pradžioje, galimi netgi hiper aktyvūs sandėriai, kuomet jūs prieš save netikėtai išvysite daugybę iki tol neturėtų galimybių. Bendradarbiauti su anglais seksis labiau negu prancūzais arba vokiečiais. Ypač vokiečiai stengsis jus kaip nors išnaudoti, verta pasisaugoti tų, kurių ūgis ne didesnis, kaip 1m. 68cm.

Meilės reikalai bus kaip reta geri. Juk pagaliau Saturnas (reikšmė: ilgalaikiai sutarimai) rudenį rengiasi pereiti į Mergelės ženklą, iš kurio palankus Saturno spindulys į jūsų Zodiako ženklą ir padės sudėlioti išsibarsčiusius jausmus į vietą. Galbūt tik sunkiau gali būti susikalbėti su pačioje Mergelės ženklo pradžioje (o taip pat Šaulio, Žuvų ir Dvynių ženklų pradžiose) gimusiais priešingos lyties atstovais, mat juos gali užklupti didelių misijų įgyvendinimo manija.

Geriausi mėnesiai santuokai: balandžio pabaiga, pirmos penkios dienos birželio mėnesį, visas spalis. Savo vestuviniame garderobe nevenkite rausvos spalvos detalių, jos jums atneš sėkmę.
Informacijos šaltinis www.vytautus.com.
Tinklapio lankytojų komentarai (59)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt