Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

Horoskopas 2010 metams

Avinas (kovo 21 d. - balandžio 20 d.)

Finansiniu požiūriu Avino ženklui 2010 metai bus daug geresni, nei praėję. Pagrindines pajamas turėtų atnešti bendradarbiavimu ir komandiniu darbu paremta veikla, draugų patarimai, glaudesni ryšiai su partneriais.
Vasarą didesnė nelauktų įvykių šeimoje, vagysčių ir gaisrų tikimybė. Dėl pastarųjų dalykų taip galimi pokyčiai ir darbovietėje.


Jautis (balandžio 21 d. - gegužės 21 d.)

Jaučiams geresnė 2010 metų finansinė padėtis nusimato tik vasaros mėnesiais, o visu kitu laiku teks nemažai investuoti į savo pozicijų, konkurencingumo išsaugojimą. Dirbant geriausia į viską žvelgti diplomato akimis, nes dėl per didelio noro visiems išsakyti savo nuomonę gali tekti ieškoti kito darbo.


Dvyniai (gegužės 22 d. - birželio 21 d.)

2010 metai Dvyniams yra labai palankūs finansiškai. Pagrindinės galimybės bus kaip nors susijusios su užsieniečiais ir tarptautiniais ryšiais. Taip pat tikėtina, kad papildomą ar naują darbą greičiausiai pavyks susirasti per laisvalaikio draugus. Tinkamas laikas seną pomėgį paversti nuolatiniu darbu. Siekiant sėkmės, labai svarbus bus kūrybingumas, pasiaukojimas bei savireklama.


Vėžys (birželio 22 d. - liepos 22 d.)

Vėžiams 2010 metai pastovių pajamų nežada. Viskas priklausys nuo to, ką pavyko pasiekti iki šiol. Taip pat prireiks kūrybiškumo konkuruojant bei gebėjimo prisitaikyti.
Šiuo laikotarpiu labai didelė tikimybė, kad Vėžiai dėl kažkieno šmeižto ar kitų aplinkybių gali palikti esamą darbo vietą. Gali būti, kad naują darbą pavyks rasti per artimuosius ar pažįstamus.


Liūtas (liepos 23 d. - rugpjūčio 23 d.)

2010 metais Liūtų materialiai labai priklausys nuo aplinkos, o ypač nuo partnerių ar sutuoktinių. Dėl šios priežasties geriau sektis turėtų vienišiems Liūtams. Gali būti, kad Liūtai sulauks daug viliojančių darbo pasiūlymų ar bent jau patarimų, kaip kovoti su problemomis esamoje darbovietėje (ar veikloje).
Darbe reiktų stengtis tartis diplomatiškai, nes priešingu atveju vietoje gražaus bendradarbiavimo gali tekti ieškoti kažko kito.


Mergelė (rugpjūčio 24 d. - rugsėjo 23 d.)

Šiais metais Mergelėms finansai tiesiogiai priklausys nuo įdėto darbo, todėl artimesni ryšiai su kolegomis bei pagalba jiems gali teigiamai atsiliepti ir atlyginimui.
Šiais metais darbe Mergelėms gali pakrypti situacija taip, kad šie žmonės taps neformaliais kolektyvo lyderiais. Tiesa, vasara darbe, gali imti ir apsiversti viskas aukštyn kojom - ir nebūtinai į gerąją pusę...


Svarstyklės (rugsėjo 24 d. - spalio 23 d.)

Svarstyklėms 2010 metų finansai bus neatsiejami nuo jausmų, o taip pat ir vaikų. Didžiausią naudą turėtų atnešti kūrybinė veikla. Šiais metais gali tekti eiti jau pramintais ar vadovų įtakojamais takais. Birželį savarankiškai (ar su vadovų pagalba) turėtų pagaliau pavykti atrasti naujas galimybes, naujus pajamų šaltinius ir aktyviai diegti naujoves.


Skorpionas (spalio 24 d. - lapkričio 22 d.)

Nors daug pagelbės artimieji, šeima, bet Skorpionams 2010 metai bus tikrai finansiškai sunkūs. Todėl nereikėtų apleisti tų sričių, kuriuose jau esate sukaupę žinias ir patirtį. Gali būti, kad darbe išlys seniau sėkmingai paslėpti nesklandumai ir šiuo laikotarpiu sukels nemažai problemų. Tiesa, vasara viskas turėtu būti truputi geriau.


Šaulys (lapkričio 23 d. - gruodžio 21 d.)

Šauliams, kaip ir Dvyniams, šie metais yra labai palankūs jų finansams. Geriausia galimybė užsidirbti turėtų pasitaikyti metų pradžioje. O darbus geriausiai seksis vykdyti prisidengus kitais bei su įtakingų draugų pagalba. Vasara tikrai ne pats geriausias laikas bandyti kovoti su kitais, tad daug geriau paimti ilgesnes atostogas ir pailsėti.


Ožiaragis (gruodžio 22 d. - Sausio 20 d.)

Šie metai Ožiaragiams - tai aukščiausių pasiekimų laikotarpis, kai už visą praeitų metų triūsą jie pagaliau bus įvertinti. Tai gali pasireikšti aukštesnėmis pareigomis, naujų svarbių darbo santykių užmezgimu ar, tiesiog, kažkokiomis naujomis galimybėmis. Tai laikas, kada yra gerai pradėti kažką naujo. Tiesa, finansinė padėtis stipriai priklauso ir nuo aplinkos bei mokėjimo tinkamai paprašyti, todėl su vadovais ir kitais aplinkiniais reiks išlaikyti gerus santykius.


Vandenis (sausio 21 d. - vasario 19 d.)

Jei netrūks ryžto, greitos orientacijos ir didelės iniciatyvos, Jums 2010 metai turėtų būti ypatingai palankus materialine prasme. Jei nepersistengsite ir visko, ką ruošiatės daryti, iškart neišpasakosite, vidinė intuicija turėtų nuvesti į sėkmę. Tai neblogas laikas ieškoti darbo ar pristatyti savo veiklą užsieniečiams.


Žuvys (vasario 20 d. - kovo 20 d.)

Iki vasaros finansinė padėtis bus tikrai nelengva. Jei 2010 metais investuosite į aiškių perspektyvų neturinčius dalykus, galite turėti labai didelių nuostolių. Taip pat galite būti provokuojami atskleisti kažką tokio, ką geriau laikyti paslaptyje. Kita vertus, šie metai - tinkamas laikas keisti darbą ar ieškoti naujų veiklos galimybių.


Šis 2010 metų aprašymas parengtas pagal horoskopas.lt esančius straipsnius.
Tinklapio lankytojų komentarai (7)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Pirmas puslapis » Asmenybė - Lemtis » Horoskopas 2010 metams
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt