Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

2011 metų horoskopas

2011 metai Vėžiams

Pirmuosius tris mėnesius namuose kilusios problemos gali pakenkti verslui ir karjerai. Verslui gali kliudyti ir sunkiai sprendžiami nekilnojamojo turto reikalai. Gali iškilti nesutarimų su partneriais. Per didelės išlaidos gali sukelti bankroto grėsmę. Karjerai taip pat gali iškilti pavojus. Jūsų sprendimas investuoti į verslą gali sutikti labai rimtą pasipriešinimą iš jūsų „antrosios pusės“. Dėl šių įtampų gali kilti sveikatos problemų susijusių su aukštu spaudimu. Silpnesni gali būti inkstai ir kepenys. Turėtumėte saugoti galvą. Venkite emocinių įtampų. Stenkitės išmokti meditacijos, jogos, ar paprasčiausiai daugiau laiko skirkite poilsiui. Šiuo metu tai geriausias vaistas jums.

Balandžio mėnesį situacija turėtų pradėti taisytis tiek su sveikata, tiek su darbu. Gali atsirasti jus palaikantis žmogus, su kuriuo gali užsimegzti romantiški santykiai. Jus suartinti gali bendros idėjos, planai, panašus mastymas.

Nuo birželio vidurio puikus laikas realizuoti savo planus ir sumanymus. Gausite palaikymą iš savo partnerių. Didelę įtaką šiems tikslams pasiekti gali daryti jūsų socialinis statusas ir autoritetas. Galite atrasti puikių draugų, vienminčių. Tai puikus metas įgyti mokslinį laipsnį, postą, dalyvauti (ir laimėti) rinkimuose, konkursuose, pristatyti savo idėjas visuomenei, įgyti autoritetą. Šiuo metu gali pasipildyti ir jūsų piniginė.


Meilė

Nors jūsų nuotaikos ir emocijos keičiasi kelis kartus į dieną, tačiau jūs pernelyg branginate savo šeimą, kad leistumėtės į neapgalvotus nuotykius. Šiais metais visa jūsų meilė teks partneriui. Tačiau tai nereiškia, kad nesusilauksite kitų žmonių dėmesio. Kai kas mėgins užkariauti jūsų palankumą rugpjūčio – rugsėjo mėnesiais. Vėžiai skirtingai, nei visi kiti ženklai turi daugiausia galimybių ir progų, nes jie ne tik savo emocijų valdovai, bet ir sugeba iššaukti jas visų kitų ženklų atstovams. Tačiau kiekvienam vėžiukui situacija išsispręs skirtingai. Priklausomai nuo jo dorovinių ir moralės normų, nuo jo įsitikinimų ir vertybių sistemos.

Na, o santuokai Vėžiams palankūs visi metai.


Karjera ir verslas

Pirmosios dvi naujųjų metų savaitės Vėžiukams gali būti įsimintinos teigiamais poslinkiais karjeroje. Gali būti įvertinta jūsų kvalifikacija, kuri užtikrintų jums aukštesnį postą. Tačiau vėliau, kovo gale jūsų karjerą, ar verslą gali sudrebinti stiprūs smūgiai. Galimi bankrotai, atleidimai iš darbo, arba pažeminimai pareigose, mažesnės pajamos. Balandžio pabaigoje situacija gali pradėti taisytis. Jūs galite susirasti dar geresnį darbą, pakilti karjeros laiptais. Situacija versle pagerėtų nuo gegužės pradžios. Galimi nauji kontraktai. Tačiau didžiausias verslo atsigavimas vyktų vasaros pradžioje.


Sveikata

Jūsų ligos atsiranda ir dingsta taip greitai, kad net sunku pasakyti ar jūs esate visiškai sveikas, ar visiškas ligonis. Sekančiais metais (beje kaip ir visais kitais) jūs sugebėsite po truputį pasirgti visomis ligomis. Tačiau jus, kaip ypatingai emociškai jautrų žmogų labiausiai kankins skrandžio ir žarnyno negalavimai, odos susirgimai, viršsvoris. Nuo sausio galo iki birželio pradžios daugelis vėžiukų skųsis galvos skausmais, arterinio spaudimo sutrikimais (tiek hipertonija, tiek hipotonija), inkstų sutrikimais, skysčių kaupimusi galvoje (edema). Nuo birželio pradžios gali dominuoti sekantys Vėžių nusiskundimai: skydliaukės, kiaušidžių, prostatos disfunkcijos, kraujo tekėjimas iš nosies, apopleksija.

Šį 2011 metų horoskopą parengė astrologė Violeta Liaugminienė.
Tinklapio lankytojų komentarai (21)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt