2008 metams horoskopai

 2008-03-03 23:10:58
edvinasb
Temų: 3
Pranešimų: 91
Registruotas: 2007-12-22
2008 metų horoskopas

Avinas
Avinams 2008-ieji yra partnerystės ir bendradarbiavimo metai. Nors Jūs mėgstate būti nepriklausomas, bet šiais metais teks skirti daugiau dėmesio santykiams su kitais. Ir nors esate veiksmo žmogus, bus situacijų, kai teks kantriai palaukti.

Pagrindiniai (ir palankūs) pakeitimai yra galimi Jūsų karjeroje, todėl, kad Jupiteris ir Plutonas susitinka Avino dešimtame karjeros name. Jūs galite daryti didelę pažangą, tačiau sąlyga, kad jūs neįtraukiate savęs į nesąžiningus žaidimus ir pastovias kovas už valdžią.

Gali atsitikti taip, kad dėl kokių nors priežasčių Jūs pats nuspręsite nutraukti visus ryšius su žmonėmis ar vietomis (pvz. esama darboviete), su kuriais Jūs nelabai galite sutarti.

Jautis (Tauras)
2008-ieji Jums - optimizmo ir vaizduotės metai. Gali būti kaip nors susiję su įvairiais menais - muzika, teatru, šokiais ir kitais.

Jeigu darbas, kurį dirbate, Jūsų netenkina, tai yra šansų, kad 2008-aisiais surasite geresnį, kuris geriau leis pasireikšti Jūsų kūrybinėms savybės.

Jeigu suradote savo meilę, 2008-ieji yra neblogas laikas padaryti ją oficialią.

Uranas, planeta, vaizduojanti staigius ir nuostabius pakeitimus, tęs savo tranzitą per Jaučio vienuoliktą namą ištisus metus, tad tai Jums suteiks galimybę įgyvendinti kai kurias savo svajones ar asmeninius norus. Gali būti, kad tai pasiekti Jums padės ir draugai.

Dvyniai
Dvyniams 2008-ieji yra sunkaus darbo, skirto ateičiai, metai.

Nors Jums, kaip Dvyniui, bendravimas su kitais tikrai nėra problema, bet taip pat galite pasitikėti ir Saturno palaikymu, kuris yra Mergelėje, t.y. Dvynių Ketvirtame Name. Tai padės būti geriau suprastam.

Iki 2008-ųjų pabaigos, Jupiteris bus Ožiaragyje, t.y. Dvynių aštuntame name, tad tai turėtų būti neblogas laikas paimti paskolą.

Uranas yra vis dar Žuvyse, t.y. Dvynių Dešimtame Name, skelbdamas staigius ir nelauktus pakeitimus jūsų karjeros atžvilgiu. Kaip tik taip, kaip, jis darė ir 2007 metus. Bet Dvyniams, pakeitimai nėra toks blogas dalykas, ar ne?

Vėžys
Vėžiams šie metai turėtų būti gana audringi.

Jupiteris būdamas Ožiaragyje, t.y. septintame Vėžio name nurodo, kad tai turėtų būti geras laikas partnerystei - tai gali būti ir verslas ir meilė. Kai kurie santykiai gali tapti oficialūs.

Saturnas, būdamas Mergelėje, t.y. trečiame Vėžio name, pareikalaus daugiau mąstymo, apsvarstymo. Jūs galite jausti, kad Jūsų laisvė yra kiek suvaržyta.

Uranas, vis dar būdamas Žuvyse, gali atnešti staigių ir nelauktų kelionių ar išvykų. Tuo tarpu Neptūnas primena, kad galimos ir bendros (su partneriais, šeima) finansinės problemos. Be viso šito taip pat galimi ir įvykiai kažkokiu būdu susiję su mistika ar religija.

Liūtas
Liūtams 2008-iejis metai žada būti labai įdomūs.

Jupiteris, būdamas Ožiaragyje, t.y. šeštame Liūto name, Jums pasiūlys palankesnius variantus profesiniam vystymuisi, bet tuo pačiu ir daugiau pareigų ir didesnę atsakomybę.

Šiais metais gali pasitaikyti daug pasikeitimų materialiuose dalykuose. Galimos su finansais susijusios problemos, tad reikėtų daugiau dėmesio skirti pajamoms bei išlaidoms.

Neptūnas, įkvėpimo, bet taip pat ir iliuzijos planeta, tęsia savo tranzitą Žuvyse, t.y. septintame Liūto name. Todėl, arba Jūs semiatės įkvėpimo iš partnerių, arba Jūs vis dar turite tendenciją idealizuoti juos.

Mergelė
Mergelėms 2008-ieji žada būti geri metai, per kuriuos Jūs tikra nenuobodžiausite.

Jupiteris yra Ožiaragyje, t.y. penktame Mergelės name. Per 2008, Jupiteris padės jums vystyti jūsų kūrybiškumą ir sumanumą. Taip pat tai turėtų pasireikšti ir sėkme meilėje. Jei jau suradote savo meilę, santykiai gali plėtotis iki santuokos ir šeimos pradžios. Jei Jūs dar neturite gyvenimo partnerio, iki 2008-ųjų pabaigos tai turėtų išsispręsti. Tuo labiau, kad 2008 sausį Plutonas prisijungia prie Jupiterio šiame, penktame, Mergelės name ir atneša gilius, ilgalaikius pakeitimus.

Uranas tęsia savo kelionę per Žuvų ženklą, atnešdamas netikėtus pasikeitimus santykiuose su kitais. Dalis santykių gali būti nutraukti arba atsitikti priešingai - Jūs pradėsite naują draugystės ar partnerystės ryšius.

Svarstyklės
Svarstyklėms 2008-ieji bus progreso asmeniniame gyvenime bei apsivalymo kitose srityse metai.

Jupiteris yra Ožiaragyje, t.y. Svarstyklių ketvirtame (namų ir šeimos) name, žadėdamas svarbų šios srities progresą: galbūt Jūs persikelsite į didesnį namą (ar praplėsite esamą), gal Jūsų šeima taps didesnė (pavyzdžiui, tai galėtų būti kūdikio gimimas), o gal Jūs investuosite į savo esamus ar būsimus namus. Kad ir kas tai būtų, tai atneš Jums didelį pasitenkinimą.

Saturnas, būdamas Mergelės ženkle, gali priminti apie senas problemas - net tas, kurias jau laikėte išspręstomis. Ir tik 2008-aisiais jos bus galutinai išspręstos.

Galimi dideli pasikeitimai tiek darbe, tiek ir asmeniniame gyvenime.

Skorpionas
"Kiekviena pabaiga yra nauja pradžia" - taip vienu sakiniu galima būtų apibūdinti 2008-uosius metus Skorpionams.

Saturno būvimas Mergelėje, t.y. devintame Skorpiono name gali reikšti kelių draugystės ryšių nutraukimą. Nors iš kitos pusės su likusiais artimaisiais ar net kaimynais, santykiai turėtų pasidaryti dar artimesni, nei iki šiol.

Uranas tęsia savo tranzitą Žuvyse, t.y. Skorpiono penktame kūrybiškumo ir meilės Name. Tai turėtų atnešti naujas pažintis su gal ne visada "standartiniais" originaliai galvojančiais asmenimis.

Neptūnas yra vis dar Vandenyje, t.y. Skorpiono ketvirtame name, simbolizuojančiame namus ir šeimą. Jus idealizuosite savo namus ir šeimą arba idealizmas ir bus pagrindinis elementas Jūsų šeimoje.

Šaulys
Šauliams šie metai yra tie, per kuriuos jie žengia į toliau į priekį. Atsiranda galimybė pakeisti nusistovėjusią nuomonę apie Jus ir parodyti, ko iš tikrųjų esate vertas(-a).

Antrame Šaulio name esantis Jupiteris turėtų atnešti įvairius pasiekimus bei finansinę naudą. Jei jūs buvote neatsargus ligi šiol, šiais metais Saturnas Jus pastatys į labai nemaloniame padėti. Bet, jei Jūs buvote sąžiningas ir atkakliai dirbote, Saturnas apdovanos Jus, pripažindamas Jūsų privalumus ir duodamas Jums net daugiau, negu Jūs laukėte.

Uranas gali atnešti nelauktus ir staigius pasikeitimus šeimoje ir namuose. Nors iš artimieji gali būti Jūsų įkvėpimo šaltinis, tačiau dėl Šaulio įtakos galite per daug juos idealizuoti.

Ožiaragis
Ožiaragiams 2008 metai visų pirma reiškia bendradarbiavimą su kitais bei pasikeitimus. Nors jūs esate apskritai vienišas asmuo, 2008-aisiais bendras darbas su kitais bus ir neišvengiamas ir palankus Jums.

Jupiteris buvo Ožiaragyje nuo 2007-ųjų, ir toliau ten pasiliks ir 2008-aisiais. Jupiteris Jūsų ženkle skelbia daugybę pagerėjimų visuose lygmenyse - gal susirasite didelę meilę, gal geresnį darbą ar būsite labiau įvertintas esamajame, ar gal sėkmingai pradėsite savo verslą. Naudingai išnaudokite šį sėkmingą Jums periodą, todėl, kad Jupiteris neatvyks į Ožiaragį vėl greičiau negu po 12 metų!

Visi ištisus metus 2008, Saturnas bus Mergelėje, t.y. Ožiaragio Devintame Name. Taigi galite tikėtis trumpesnių ar ilgesnių išvykimų į užsienį. Tuo tarpu Uranas tęsia savo tranzitą per Žuvis, t.y. Ožiaragio trečią namą, per visus metus 2008, todėl galimi staigūs santykių pasikeitimai su artimaisiais ar kaimynais.

Neptūnas vis dar Ožiaragio 2-ame name, taigi prieš priimdami svarbius finansinius sprendimus gerai apmąstykite visus "už" ir "prieš".

Vandenis
Vandeniams 2008-ieji yra pasikeitimų (į gerąją pusę) ir harmonijos metai. Tai bus idealus laikotarpis skirtas žvilgsniui į save, savianalizei. Jums bus aišku, kas ko Jūs laukiate iš gyvenimo, kas Jus motyvuoja, ir ką Jūs turite išspręsti savo gyvenime.

Saturnas bus Megelėje, t.y. 12-ame Vandenio name, taigi šiais metais Jūms gali tekti sutvarkyti kai kurias užsitęsusias problemas, susijusias su palikimu ar kitais materialiniais dalykais. Urano būvimas 2-ame Vandenio name gali atnešti staigius pasikeitimai finansinėje padėtyje.

Kadangi Neptūnas simbolizuoja įkvėpimą ir idealizmą, tad gali pasitaikyti situacijų, kad pasijusite nesuprastas(-a) kitų. Iš kitos pusės šiais metais Jus lydės didelė intuicija ir ypatingai kūrybinga vaizduotė.

Žuvys
Žuvims 2008-ieji - tai, pirmiausia, didelių pasikeitimų metai.

Sėkmės planeta laikomas Jupiteris būdamas Žuvų vienuoliktame name atneš Jums gerus santykius su draugais, artimaisiais. Taip pat ši situacija turėtų reikšti vilčių ir troškimų išsipildymą.

Kadangi tai kardinalių pasikeitimų metai, tad ir tarpusavio santykiai su kitais gali apsiversti aukštyn kojom. Gali būti, kad jų iš vis nebeliks arba jie taps kaip tik daug stipresni, nei kad iki šiol.

Įprastai prieš pasirašant įvairias sutartis ar kokius dokumentus reikia viską atidžiai perskaityti. Tačiau neretai dėl laiko stokos, nenoro pasirodyti "nesuprantančiu" ar dar kokių kitų priežasčių pasirašoma net neįsigilinus. Kadangi Saturnas yra priešingam Žuvims ženkle - Mergelėje, tai Žuvims reiktų prisiminti šiuos kelis sakinius ir nieko nepasirašyti neįsigilinus.

Neptūnas įtaka vis dar gali pasireikšti tuo, kad Jūs galite neteisingai suvokti kitų motyvaciją, siekius, tad tokiose situacijose būtų vertinga pergalvoti ar viskas yra taip, kaip iš pirmo žvilgsnio atrodo.

-------------------------
Oziaragis, ...everybody see how you look, but just some know who you are and what you thinking...
Jei norite atsakyti į šią temą (ar sukurti naują), Jums reikia užsiregistruoti (jei dar nesate užsiregistravę) ir prisijungti. Taip pat prisijungti reikia, jei norite užsisakyti ar atsisakyti šios temos prenumeratą el. paštu.
Pirmas puslapis » Diskusijos » Astrologija ir horoskopai » 2008 metams horoskopai
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt