2006-ųjų metų sausio pirmąją...

 2006-01-01 00:01:01
Tautvydas
Temų: 14
Pranešimų: 182
Registruotas: 2006-02-23
Šiandien, pirmosiomis 2006-ųjų metų minutėmis pasaulinį tinklą išvydo naujas projektas, apimantis numerologiją, astrologiją, burtus ir prietarus. Čia taip pat rasite straipsnius bei pasakojimus apie anomalijas Žemėje, paranormalius įvykius ir antgamtinius žmogaus sugebėjimus.

Dalis žmonių tiki likimu, kiti žiūri į tai skeptiškai, teigia, kad kiekvienas yra savo likimo kalvis. Tačiau tvirtai teigti, kad likimas neegzistuoja irgi negalima. Tai parodo daugybė dalykų. Vienas, mano manymu, svarbiausias − numerologijos ir astrologijos mokslų atsiradusių senų senovėje išlikimas iki šių dienų. Jei tai būtų tik, kaip kai kurie pasakytų, bobučių pasakos, nemanau, ar visa tai būtų išlikę iki šių dienų, taip plačiai paplitę ir tapę netgi atskiromis mokslo šakomis. Kitas likimo egzistavimą įrodantis faktas yra vis populiarėjančios būrėjų paslaugos bei SMS žinučių siuntimas, norint sužinoti kelis sakinius apie save.

Kaip jau minėjau visada buvo ir bus skeptikų, kurie viską neigs, bet nebūtina tikėti vien tik jais. Juk už teiginį, kad planetos, tame tarpe ir žemė, sukasi aplink saulę, buvo norima net sudeginti. O dabar tai visiems įprasta. Tai tapo paprasčiausia mokslo tiesa. O numerologija ir astrologija juk irgi mokslas, tik kaip ir tais laikais visada bus manančių priešingai. Taigi Jums palieku patiems pasiskaityti ir įvertinti... Be to, tai juk visiškai nemokama ir nereikia dėl kelių sakinių siųsti kelis litus kainuojančių SMS žinučių, tereikia prisiminti tik vieną adresą www.likimas.lt.
Šioje temoje negalite rašyti naujų žinučių, nes ji yra užrakinta.
Pirmas puslapis » Diskusijos » Apie Likimas.lt » 2006-ųjų metų sausio pirmąją...
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt