Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

2012 metų horoskopas

2012 metų horoskopas Svarstyklėms

Bet kokios permainos jums gali atnešti naujas galimybes ir sėkmę. Nors kartais atrodys, kad žemė tarsi slysta iš po kojų, žinokite, kad tai tik gyvenimo egzaminai, kuriuos sėkmingai išlaikę jūs pereisite į naują, žymiai šviesesnį etapą. Po kiekvienos liūties ateina saulėta diena.

Iki birželio vidurio palankus metas skolintis ir skolinti pinigus. Bus aktualūs nekilnojamojo turto reikalai. Gali tekti pirkti, parduoti, arba atnaujinti savo būstą. Jums gali būti suteiktas kreditas nekilnojamam turtui. Gali gerokai pasitaisyti finansinė Jūsų partnerio būklė.

Tai taip pat puikus metas atsisakyti žalingų įpročių, taip pat visiškai pakeisti savo gyvenimą. Jei galite planuoti savo operacijas, tai jas taip pat geriau atlikti iki birželio vidurio.

Nuo birželio vidurio galite drąsiai leistis į tolimas keliones. Bet kokia veikla užsienyje, arba kaip nors su užsieniu susijusi turėtų būti sėkminga. Antroje metų pusėje galite sėkmingai laikyti įvairius egzaminus, laimėti įvairiausius konkursus, apsiginti laipsnius, pelnyti visuomeninį pripažinimą. Galite būti įtraukti į leidybinę, ar švietėjišką veiklą.

Šį 2012 metų horoskopą parengė astrologė Violeta Liaugminienė.
Tinklapio lankytojų komentarai (5)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt