Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

2011 metų horoskopas

2011 metai Žuvims

Kovo 24 dieną Juodasis Mėnulis išeina iš jūsų ženklo, kuriame jis išbuvo ištisus devynis mėnesius. Jums tai turėtų būti vienas iš svarbiausių įvykių šiais metais. Pagaliau turėtų baigtis jūsų „juodasis“ etapas. Dabar jūs galėsite lengviau atsipūsti. Iki šio momento jūs galėjote gauti patirties per nesėkmes ir praradimus. Daugelis jūsų sugebėjo tai paversti išmintimi ir dvasios stiprybe. Nors kai kurie jūsų savyje atrado užslėptus talentus, patikėjo savo sugebėjimais, tačiau iki kovo galo jie gali likti neatskleisti, tarsi sukaustyti jūsų viduje.

Nuo kovo galo jūs imsite labiau pasitikėti savo jėgomis, liausis kankinusi depresinė nuotaika, tačiau finansinė padėtis gali ir toliau likti įtempta. Piniginės gali dar labiau suplonėti. Yra tikimybė netekti darbo. Tie kas pasiėmė kreditus, turės dar labiau susiveržti diržus. Venkite bet kokios rizikos, chirurginių operacijų. Kuriam laikui teks atidėti visus planuotus darbus.

Ir tik gegužės mėnesį finansinė padėtis turėtų pradėti gerėti. Tuo pat metu galite tikėtis susirasti naują, gal būt dar geresnį darbą, arba pakilti karjeros laipteliais aukštyn. Turėtų pajudėti ir verslo reikalai. Situacija gali visiškai pasikeisti, ir jūs savyje turėtumėte pajusti jėgų antplūdį. Jus vis labiau užvaldys mintis, kad savo jėgomis galite viską pakeisti. Galite vėl grįžti prie atidėtų svajonių realizacijos.

Birželio mėnesį pajudės nekilnojamojo turto kreditavimo reikalai, arba galite pradėti sėkmingai atidavinėti paskolas. Be to vasarą galite patirti romantiškų jausmų dvelksmą.


Meilė

Jūsų emocijos pernelyg greitai keičiasi, kad galėtumėte panerti giliai. O paviršinis vandenėlio čiurlenimas jūsų nedomina. Be to jūs šiuo metu pats esate ne per geriausios būklės. Nepasitikėjimas savimi gali jums daugelyje sričių kišti koją. Tačiau nepergyvenkite. Jūsų tamsusis laikotarpis eina į pabaigą. Kovo 24 dieną Juodasis Mėnulis, kartinęs jūsų gyvenimą ištisus 9 mėnesius, išeis iš jūsų ženklo. Pirmuosius bundančio pavasario virpesius pajusite savo sieloje jau pirmomis metų dienomis. O ilgiau trunkantys jausmai gali gimti kovo pabaigoje – balandžio pabaigoje. Palankiausias laikas vedyboms nuo birželio vidurio iki liepos.


Karjera ir verslas

Pačioje metų pradžioje, ar praėjusių metų gale galimi pokyčiai karjeroje. Kiek vėliau nusimato pajamų sumažėjimas. Galite susilaukti klientų nusiskundimų, dėl darbuotojų nekompetencijos ar grubaus elgesio. Nauja technika, technologijos gali būti įsigyjamos ne laiku, tuo dar labiau apsunkinant apyvartinių lėšų būklę. Dėl technikos įsigijimo galite būti priversti kreiptis į bankus. Gali pablogėti jūsų kreditinė situacija. Balandžio pradžioje gali iškilti darbo praradimo, ar bankroto grėsmė, tačiau jau to paties mėnesio pabaigoje - gegužės pradžioje situacija ims sparčiai taisytis. Galimi tiek nauji darbai, ar postūmiai karjeroje, tiek verslo atsigavimas.


Sveikata

Nuo kovo galo didžiausi pavojai liks praeityje, tačiau Juodasis Mėnulis, karaliavęs jūsų ženkle galėjo gerokai nualinti organizmą. Todėl dėl nusilpusio imuniteto jums reikėtų labai pasisaugoti infekcinių ligų. Gegužės mėnesį galimi endokrininės sistemos, ypač skydliaukės sutrikimai, akių ligos, lytinės ligos. Birželio pabaigoje gali būti silpnesnė virškinimo sistema, inkstai, dantys, kaulai. Gali kankinti didesnis spaudimas, galvos skausmas.

Šį 2011 metų horoskopą parengė astrologė Violeta Liaugminienė.
Tinklapio lankytojų komentarai (21)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt