Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

2011 metų horoskopas

2011 metai Vandeniams

Nepaisant to, kad nuo pat metų pradžios turėtų pasitaisyti Vandenių finansiniai reikalai, iki pat birželio antros pusės gali būti kiek sunkesnis laikas. Gali kankinti slogios nuotaikos, jausitės praradę energiją. Gali iškilti grėsmė prarasti savo pinigus. Nuo šios niūrios būsenos kovo mėnesį jus gali išgelbėti atėjusios trumpalaikės meilės.

Iki birželio mėnesio vandeniai gali įsivelti į nesutarimus su broliais, seserimis, pusbroliais, kaimynais. Kontaktai užmegzti tuo metu gali padaryti neigiamą įtaką jūsų reputacijai. Būkite atsargūs kelionėse, ypač vairuodami. Informacija, ar žinios įgytos tuo metu gali būti netikslios, melagingos. Žinios - sunkiai įsisavinamos. Šiuo metu laikomi egzaminai gali būti nesėkmingi. Galite pralaimėti rinkimus, konkursus, varžybas. Jūsų kompetencija, siekiant posto, gali būti įvertinta kaip nepakankama. Birželio mėnesį gali atsirasti daugiau šeimyninių reikalų ar pajamų iš nekilnojamojo turto. Daugiau laiko skirsite savo tėvams. Tuo pat metu derėtų tapti ryškiam, nes į jus gali būti nukreiptos visuomenės akys. Birželio pabaiga – puikus metas reprezentacinei, reklaminei, įvaizdžio formavimo veiklai. Šiuo metu galite sulaukti paramos iš aukštesnių dvasinių kanalų. Ši parama turėtų pasireikšti per teigiamus pokyčius karjeroje ir versle. Šiuo metu daromi geri darbai gali labai palankiai paveikti jūsų karmą, sušvelninti, ar pašalinti giminės prakeiksmus. Iš savo giminės galite gauti stiprų energetinį palaikymą.


Meilė

Jūsų meilės gali būti lengvos, žaismingos, dažnos, neretai paviršutiniškos. O kartais jums ir pačiam gali būti sunku atskirti meilę nuo draugystės. Tačiau laikotarpis iki kovo vidurio gali būti išimtis. Jus pačius gali stebinti gilūs ir abipusiai jausmai, kuriuos patiriate tuo metu. Jūs galite būti tiek smarkiai „įklimpęs“, kad galite net nepastebėti vienos jaunatviškos ir žavios asmenybės vasario mėnesį mėginsiančios siekti jūsų dėmesio.

Nuo sausio galo iki antros vasario pusės, o taip pat nuo gegužės galo iki birželio galo, o taip pat visą liepą - palankus metas vedyboms.


Karjera ir verslas

Metų pradžią daugelis Vandenių gali sutikti atostogaudami. Vasario mėnesį gali iškilti nemalonumai ir konfliktai su partneriais. Geriau seksis tiems Vandeniams, kurie dirba užsienyje, arba su užsieniečiais. Stabilumą karjeroje galės garantuoti aukštesnė kvalifikacija ir patirtis. Kovo pabaigoje – balandžio pradžioje rimti nemalonumai versle arba darbo praradimas. Tačiau jau gegužės mėnesį galite tikėtis susirasti naują, galbūt dar geresnį nei turėjote prieš tai darbą. Verslui šis laikotarpis atneštų naujas galimybes. Gegužės – birželio mėnesiais galite tikėtis didesnių pajamų arba atlyginimo.


Sveikata

Iki pat birželio vidurio Vandeniai gali jaustis netekę energijos. Jiems gali būti sunku pasakyti kuo konkrečiai jis skundžiasi. Gali atrodyti, kad skauda visur, tačiau didžiausia problema iki kovo vidurio gali būti depresija, nematymas šviesos tunelio gale. Ši psichinė būsena būtent ir gali būti daugelio negalavimų priežastis. Nuo kovo vidurio negalavimų pobūdis gali pasikeisti į konkretesnę spaudimo ir galvos skausmų formą. Kovo viduryje – balandžio mėnesį reikėtų ypatingai pasisaugoti pykčio priepuolių, kurie gali sukelti insultą, ar kitas širdies – kraujagyslių sistemos problemas.

Šį 2011 metų horoskopą parengė astrologė Violeta Liaugminienė.
Tinklapio lankytojų komentarai (21)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt