Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

2011 metų horoskopas

2011 metai Avinams

Iki sausio antros pusės jums vertėtų daugiau pabūti pačiam su savimi. Pasistenkite sutelkti dėmesį į savo planus, gerai išsiaiškinkite ko norite. Nors ir jausitės pakankamai stiprus, neskubėkite veikti. Išnaudokite šį laikotarpį planavimui.

Tačiau nuo sausio pabaigos kažkokia nematoma jėga gali jus visiškai pakeisti. Staiga vėl tapsite ryškūs, kupini idėjų. Šiuo metu jums gali atsiverti naujos galimybės. Būtų nedovanotina nuodėmė nepasinaudoti šiomis perspektyvomis, šia visatos skleidžiama banga ir kilstelėti pakopa aukščiau - tiek savo asmenybę, tiek karjeros reikalus. Ypatingą metų atmosferą jums kurs ne kas kitas, o karališka planeta – Jupiteris. Būtent jis būdamas jūsų ženkle nuo sausio pabaigos iki birželio pradžios suteiks daugiau laisvės, galimybių išplėsti įvairias savo veiklos sritis. Tai stiprūs metai paieškoms, drąsiems sumanymams, inovatyvioms idėjoms įgyvendinti. Energijos turėsite tiek, kad ji veršis per kraštus. Kad šis periodas būtų iš tiesų puikus, priklauso tik nuo jūsų pačių gebėjimo savo energiją nukreipti tinkama linkme ir iš gyvenimo imti tai, apie ką seniai svajojote. Galite visiškai pakeisti savo išvaizdą, gyvenimo būdą, įgyti drąsos įgyvendinti senai puoselėtus planus.

Tačiau atsiminkite kad nuo kovo 24 d. į jūsų ženklą ištisiem 9 mėnesiams įžengs Juodasis Mėnulis (Lilit) ir daugelis Avinukų gali pasijusti tarsi ne ta koja išlipę iš lovos. Šiuo laikotarpiu gali viena po kitos užgriūti negandos, visiškai netikėtai sužlugti net geriausi planai. Todėl svarbiausius sprendimus atlikite nuo sausio galo iki kovo 24 d.


Meilė

Romantinis Avinų gyvenimas sekančiais metais žibės visomis vaivorykštės spalvomis.

Vasario pabaigoje žiemos sąstingį pakeis nuotykių ieškotojo aistra. Galimi atsitiktiniai romantiški ryšiai, kurie balandžio pabaigoje, gegužės pradžioje gali sukelti brangiems Avinėliams rimtų nemalonumų. Nepasiduokite lengvabūdiškumui, nes jūs neatsakingai galite pažadinti kažkieno meilę jums. Viskas būtų ne taip jau blogai, jei šią meilę toleruotų jūsų partneris. Deja jo nagai ir ragai tuo metu bus išgaląsti ir parengti kovinei būsenai. Situacija metų bėgyje (ypač vasarą) keisis dar ne kartą nuo karščiausių meilės priepuolių iki didesnių ar mažesnių nusivylimų.

Rugsėjo galas, spalio pradžia geriausias metas tiems Avinams kurie rimtai žiūri į santuoką. Jausmai gimę šiuo metu bus gilūs ir pastovūs.


Karjera ir verslas

Nuo pat metų pradžios Avinai gali veržti pradėti naujus verslus. Daugelis jų jaus didelį pasitikėjimą savo jėgomis ir mėgins kopti karjeros laiptais. Tačiau nepaisant vidinės jėgos, kurią jaus Avinai, tuo metu jie gali susidurti su išorinėmis įtampomis ir trukdžiais, todėl jų žingsniai verslo ir karjeros srityje gali neatnešti pageidaujamų rezultatų.

Geresnės galimybės tai padaryti avinėliams gali atsiverti nuo kovo 11 iki kovo 19 dienos. Nors šis laikotarpis ir trumpas, tačiau kontraktai sudaryti šiuo metu, o taip pat pradėti nauji verslai, ar mėginimai keisti savo karjerą gali būti pelningi, užtikrinti stabilumą ir ilgaamžiškumą. Vėliau nuo birželio 14 iki 22 d bus panašus, tačiau šiek tiek mažiau palankus verslui ir karjerai laikotarpis.

Bendras fonas Avinų verslui, deja, nebus palankus dėl Juodo Mėnulio įėjusio į Avino ženklą.


Sveikata

Avinai turėtų būti pasiruošę Juodojo Mėnulio atėjimui į jūsų ženklą. Ir nors metų pradžioje jūs jausitės terykštantys sveikata, kovo gale jus gali apimti depresija, nepasitikėjimas savo jėgomis, galite jausti energijos trūkumą. Konkrečių ir rimtų ligų tai jums nežada, tačiau jums vertėtų žinoti, kad ši jūsų būsena nors ir truks devynis mėnesius (t.y. iki pat gruodžio vidurio), tačiau ji yra laikina. Nuo sausio iki birželio jus gali kankinti kepenų funkcijų sutrikimai ir ligos. Taip pat padidėjęs spaudimas ir galvos skausmai. Ypatingai pasisaugokite balandžio pradžioje. Venkite didelių fizinių ir psichinių krūvių, alkoholio. Nuo kovo mėnesio saugokitės traumų, avarijų. Būkite atidūs.

Gegužės – birželio mėnesiais gali būti silpnesnė endokrininė sistema, skydliaukė.

Šį 2011 metų horoskopą parengė astrologė Violeta Liaugminienė.
Tinklapio lankytojų komentarai (21)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt