Horoskopai ir ne tik
Charakterio ypatybės
Tinkamas darbas
Sveikata
Dienos, daiktai ir kita
Tarpusavio santykiai

Horoskopas 2007 metams

Vandenis

Kai kurie Vandeniai galėjo spėti įsitikinti, kad šlakų valymas ir apskritai organizmo stiprinimas yra nemažai efektyvus remiantis tradiciniais metodais, todėl jei 2007-asiais metais ir toliau kruopščiai laikysitės gydytojo homeopato nurodymų, spalį ir lapkritį rinksite smagiai sunokintus savo darbo vaisius.

Itin ekscentriškiems Vandeniams derėtų gerai pasverti kiekvieną savo žodį, kur ir kam kalbate. Santūrus patylėjimas Naujaisiais metais jums duos dvigubai trigubai daugiau naudos negu šnekų į kairę ir į dešinę žarstymas.

Sukantiems galvą, kuo gi čia šiais metais pasipuošus, galima rekomenduoti labiau rinktis papuošalus iš žalvario ir odos, negu iš aukso arba sidabro. Perėjęs į Mergelę Saturnas Vandenio atžvilgiu bus per silpnas, kad šiems dviems tauriesiems metalams suteiktų daugiau energinių galių.

Profesionaliai periodas bus geras, priežodis “tyli kiaulė gilią šaknį knisa” šįkart veiks pozityvia prasme: žingsnelis po žingsnelio, nuosekliai tvarkant reikalus jums pavyks priversti jūsų oponentus jus gerbti, na, bet ir patys būkite dosnūs, neužsidarykite egoizmo kiaute, surenkite kokį smagų vakarą, parodykite, kad mokate įvertinti ir savo konkurentų įnašą, tuomet nepatenkintų tikrai nebeliks.

Pavasarį atnaujindami garderobą atidžiau tikrinkite aukštakulnių batelių kokybę. Aukštesni negu 5cm. kulniukai bus jautrūs, gali pasiduoti lūžiams, todėl ypač tokius pirkinius išmintinga pirkti ne tuoj pat, kai atveža naujas prekes, ir geriau po 16val.

Vasarą ir rudenį bus itin palankus laikas daug pakeliauti traukiniais, nesvarbu, kokia kryptimi: yra šansų užmegzti įdomią pažintį. Geriausios dienos: antradienis, ketvirtadienis ir šeštadienis. Beje, keliones lėktuvais iki 2007-ųjų rugsėjo vidurio verčiau atidėkite.

Jei už jus yra keletas vyresnių amžiumi brolių arba seserų, 2007-asiais labai gerai seksis pačiam vyriausiam. Būtent jis jus ir proteguos. Kiti giminaičiai jūsų adresu bus labiau neutralūs.

Maždaug ties 1964 – 1966m. ir labiau ženklo antroje pusėje gimusius Vandenius gali pagauti didis įkvėpimas, tai ypač tikėtina, jei jūsų dvasinės evoliucijos lygis šiuo metu yra didelis. Galbūt tai ir nebus kundalini efekto patirtis, bet 2007-ųjų periodas gali atnešti kaip reta subtilių nuojautų, ženklai patys kalbės už save.

Santuokai palankiausi mėnesiai: gegužė, birželis, rugsėjis, spalis, gruodis.
Informacijos šaltinis www.vytautus.com.
Tinklapio lankytojų komentarai (59)
Jūsų vardas:El. paštas (jei norite):
Jūsų komentaras:
Rodyti esamus komentarus?
Komentarai yra skirti savo nuomonės apie tinklapyje pateiktą informaciją išsakymui, o ne susirašinėjimui ar kitų lankytojų įsitikinimų vertinimui. Nors Likimas.lt komentarų nekontroliuoja, tačiau pasisakymai, kurie yra ne į temą, nekultūringi, reklamuoja ar pažeidžia įstatymus, gali būti ištrinti.
Registruotų vartotojų vardai (jei nepakeičiami įrašant) komentaruose rodomi su "@" simboliu.
Apie projektą :: Privatumo politika :: Atsakomybės ribojimas :: Literatūra :: Kontaktai
Draudžiama kopijuoti ar platinti tinklapyje pateiktą informaciją be Likimas.lt sutikimo © 2006 - 2024 Likimas.lt